Toimitusehdot

TILAAMINEN

Tuotteiden tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta. Tilataksesi sinun on oltava täysi-ikäinen tai sinulla tulee olla huoltajan lupa tilauksen tekemiseen. Halutessasi voit rekisteröityä kauppaan jolloin asioiminen jatkossa toimii jouhevammin. Rekisteröityminen ei ole pakollista. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistukset tilauksen vastaanottamisesta sekä toimituksesta. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit oman tilisi kautta helposti seurata tilauksen käsittelyä ja tilauksiasi. Jos sinulla on ongelmia verkkokaupan toiminnan suhteen, voit kysyä neuvoja sähköpostitse. Kaikki hinnat sisältävät Suomessa voimassa olevan arvonlisäveron. Tuotteen hintaa voidaan erityistapauksessa korjata tilauksen jälkeen, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeä virhe tai hinta on poikkeuksellisen alhainen yleiseen hintatasoon nähden. (Oikeustoimilaki 32§)

TOIMITUS

Varastossa olevat tuotteet toimitamme pääsääntöisesti samana tai seuraavana päivänä kun olemme saaneet tilauksen maksusuorituksen. Toimituskulut ovat 4,90 € Suomeen lähetettäessä. Muihin EU maihin toimituskulu on kiinteä 20 €. Mahdollisista poikkeuksista toimitusajoissa ilmoitetaan erikseen. Toimitus onnistuu verkkokaupan kautta Suomeen sekä muihin EU maihin. Jos haluaisit tehdä tilauksen EU:n ulkopuolelle voit ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@paccas.fi. Tuotteet toimitetaan asiakkaan valitseman tilaustavan mukaisesti pakettina joko lähimpään postiin noudettavaksi, asiakkaan valitsemaan Smartpost-pakettiautomaattiin tai alle 3cm paksut ja pienet tuotteet kirjeenä suoraan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Paketti tulee noutaa postista saapumisviikon tai sitä seuraavan kahden täyden kalenteriviikon aikana. Mikäli asiakas ei nouda lähetystä määräajan puitteissa postista, palautuu lähetys meille. Mahdollisesta uudesta postituksesta veloitamme normaalin toimitusmaksun. Tilauksen voi myös sovittaessa noutaa Paccas Oy:ltä.

VAIHTO JA PALAUTUS

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla palautettaessa käyttämätön, uutta vastaavassa kunnossa ja tuotelaput paikoillaan. Otathan palautus- ja vaihtotilanteissa aina ensin yhteyttä sähköpostitse. Palautuskuluista vastaa pääsääntöisesti asiakas.

TAKUU

Paccas Oy:lle on tärkeää tuotteiden hyvä laatu. Mikäli tuotteessa kuitenkin ilmenee jokin valmistuksessa tapahtunut virhe, tuote voidaan korjata tai vaihtaa uuteen. Takuutilanteissa ota yhteys sähköpostitse info@paccas.fi.